Profil en info van Scandicart

Velkommen til vores online kunstgalleri.

Her har du mulighed for at se vores store kollektion af kunst, skulpturer og dekorative objekter. Vi deltager på mange kunstmesser rundt om i europa, hvor vi både skaber kontakt til mange forskellige kunstnere og samtidig viser vores mange kunstværker frem.

Vores kollektion består af en bred og varieret samling af moderne kunst orginaler, tryk og skulpturer af forskellige hvovedsageligt europæiske kunstnere. Alle værker fra vores kollektion kan ses her på vores website, hvor du også finder oplysninger om de enkelte kunstner og dennes værker.

Hvis du er på udkig efter et mindre stykke kunst eller en skulptur så har vi værker fra for eksempel, : jacqueline Schafer, Joop Hansen, Niloc Pagen, Cowparade, Jacky Zegers, Gertruud Hartog, Gerdine Duijsens, Forchino, Romero Britto og mange andre.

Vi håber at det store udvalg gør at du kan finde netop det eller de ting som skal pryde dit hjem.

God fornøjelse.

ArtWorld.                                                                                                                                                              

 

webshop

Vores webshop tilbyder dig en omfattende og altid innovativ kunstsamling med værker af mange forskellige kunstnere, som du kan se og bestille fra dit hjem.

leverer

Vi leverer i Danmark.
Vi skickar till Sverige.
Vi sender til Norge.
Liefern wir in Nord Deutschland.

Gratis forsendelse.

Priserne på alle vores produkter er inklusiv forsendelse til din adresse i Skandinavien og det nordlige Tyskland. Så snart vi har modtaget din ordre og betaling bliver den behandlet. Du må forvente en leveringstid på op til ca 5 arbejdsdage.