betingelser

Betingelser

Fra det øjeblik vi modtager din bestilling og betaling, skal du forvente op til 5 arbejdsdage før du vil modtage din bestilling. Alle priser er inkl. forsendelse til en adresse i skandinavian. Alle udgifter ifbm. transport, forsikring etc. påhviler ArtWorld ApS indtil det øjeblik du modtager din bestilling. Alle forsendelser er tilknyttet Track og Trace så begge parter kan følge dem. 

Hvis du har modtaget din bestilling og bemærker at den er beskadiget, så tag et billede hvis det er muligt og kontakte os via e-mail (info@scandicart.dk) eller telefon +45 5015 8271. Beskadigede objektet sendes til ArtWorld i Denmark, omkostninger bliver fuldt refunderet af ArtWorld. Så snart vi modtager det beskadigede objekt, så afsender vi et tilsvarende objekt og der er ingen ekstra omkostninger for dig. Vores ansvar bortfalder 2 timer efter du har modtaget din bestilling. 

Har du spørgsmål om et tilsvarende kunstobjekt i vores Webshop, er du velkommen til at kontakte os. Det er lettest gennem kontaktsiden i vores Webshop. Vi bestræber os på at svare inden 24 timer.

Kreditkort transaktioner så som; Visa og MasterCard behandles af Claerhaus. Bankoverførsel går gennem Jyske Bank. Alle betalinger behandles med 100% sikkerhed og diskretion.

 

Med venlig hilsen

ArtWorld.